0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

e sigaret kopen?

Wil jij een e sigaret kopen maar weet je nog niet welk model? Wees gerust, we hebben een groot assortiment aan verschillende type e sigaretten! Hieronder leggen we kort uit wat het verschil is van ieder type e sigaret:

  1. Wegwerp e sigaretten - Deze e sigaretten gooi je weg als ze op zijn....
  2. Pod e sigaret - Dit zijn de kleinste type e sigaretten op de markt, en passen makkelijk in iedere broekzak!
  3. E-sigaret Starter sets - Geschikt voor als je wilt overstappen naar dampen.
  4. Sub Ohm e sigaret - Deze e sigaretten blazen de grootste wolken, en inhaleren zoals een waterpijp.

Vype - ePod Kit

€ 20,50
Damp
Batterij
Gemak
Smaak

Vype - ePen 3 Kit

€ 24,95
Damp
Batterij
Gemak
Smaak

VGOD - Stig - Tropical Mango

€ 5,95
Damp
Batterij
Gemak
Smaak

Voor 21:30 besteld?
Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 4032 beoordelingen! damp-e 1 10

VGOD - Stig - Mighty Mint

€ 5,95
Damp
Batterij
Gemak
Smaak

VGOD - Stig - Lushice

€ 5,95
Damp
Batterij
Gemak
Smaak

VGOD - Stig - Cubano

€ 5,95
Damp
Batterij
Gemak
Smaak

Achteraf betalen
Met Afterpay.

Drie prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Vaptio - Tyro Kit

€ 19,95
Damp
Batterij
Gemak
Smaak

Vaptio - Solo 2 Kit

€ 24,95
Damp
Batterij
Gemak
Smaak

Vaptio - Cosmo Kit

€ 32,50
Damp
Batterij
Gemak
Smaak

Ook een e-sigaret kopen?

Wil ook jij een e sigaret kopen, maar weet je niet welke? Dan hebben we goed nieuws voor je, door ons grote aanbod aan verschillende e-sigaretten kan iedereen een product vinden die bij hem past. Zo ben je binnen no time voorzien van een e-sigaret die aansluit bij je rookgedrag. Hieronder leggen we in een notendop uit wat het verschil is tussen de elektrische sigaretten.

De wegwerp e sigaret

Deze elektrische sigaret is een instap model voor mensen die voor de eerste keer kennis willen maken met elektronisch roken. Deze e sigaret kan niet worden bijgevuld, maar is bedoeld als een echte wegwerp e-sigaret. Zie het dus een beetje als de vervanging voor een normaal pakje sigaretten. Deze variant e sigaret zijn er in alle mogelijke soorten smaakjes, hierdoor heb je meer vrijheid bij een e sigaret kopen.

De pod e sigaretten

De pods staan bekend om hun kleine omvang, dit is dan ook echt een e-sigaret die je altijd in je zak kunt stoppen. Deze variant e sigaret werkt met kleine capsules die je in het apparaatje kunt doen, dit zijn de zogeheten pods. Ben je vooral op zoek naar een compact en slank design e-sigaret dan is dit het apparaat voor jou.

De starter set e sigaret

Ben je al bekend met de elektrische sigaret en ben je ook echt daadwerkelijk bereid om de stap te maken richting elektrisch roken, dan is de starter set een optie. In een starter set zit bijna alles wat je nodig hebt, van de elektrische sigaret zelf tot aan de vervangende onderdelen. Vergeet niet alleen zelf nog een flesje e liquid te bestellen!

De Sub Ohm e sigaretten

Sub Ohm e sigaretten zijn meestal wat groter en bedoelt om veel damp te creëren. Dit is dan ook een e sigaret die direct over de longen word geïnhaleerd, en meer lijkt op een waterpijp. Deze elektrische sigaret gebruikt wel meer vloeistof in vergelijking met alle andere modellen e-sigaretten. Wil jij graag een sub ohm e sigaret kopen? Houd er rekening mee dat deze vaak een stuk groter en zwaarder zijn.

Wat is nu de beste elektrische sigaret?

Een e-sigaret kopen is dankzij het grote aanbod echt niet zo lastig als je zou denken. Gebruik ook onze handige filters die we hebben gemaakt voor elektrische sigaretten. Wij raden aan om de e sigaret te kiezen die past bij wat je zoekt, op die manier haal je het meeste uit jouw elektrische sigaret. Voor je het weet denk je helemaal niet meer terug aan de normale sigaret!

Twijfel je toch nog en heb je liever wat extra advies? Geen probleem, je kan ons altijd een berichtje sturen via de website, facebook of een e mail! Vind je het prettiger om te bellen of langs te komen bij ons in de winkel? Wij staan altijd klaar om je een advies en uitleg te geven in onze e sigaret winkels.